Zyra në East Hartford

580 Burnside Avenue, Suite 5
East Hartford, CT 06108

Orari Zyrtar

Hënë-Premte: 10:00am - 7:00pm

Shtunë: 10:00am - 2:00pm

Diel: Closed

Zyra në Meriden

834 Broad Street
Meriden, CT 06450

This web site is designed for general information only. The information presented in this site should not be construed to be formal legal advice or the formation of a lawyer/client relationship.

FOLLOW US:

  • w-facebook
  • YouTube

Avokati Ben Shehu 

Avokati Shehu e praktikon profesionin e tij ligjor në shtetin Connecticut.

 

Avokati Shehu ka punuar në fushën e siguracionit që në vitin 2005. Ai e kupton dhe e njeh mirë se si punojnë dhe funksionojnë kompanitë e siguracioneve dhe qëllimi I tij është që ai të arrijë përfundimin më të favorshëm dhe më të pershatshëm për ju. Avokati Shehu ka punuar për “The Hartford Insurance Company”, I linçesuar si përfësues për pronat dhe viktimat e dëmtuara. Avokati Shehu ka punuar për kompanitë gjigande të siguracionit, American AIG dhe Symetra, si agjent përfaqësues I atyre kompani, në departamentin e menaxhimit, të vlerësimit dhe te riskimit.


Avokati Shehu I ka kryer studimet e tij në “University of Hartford”, ku fitoi gradën e dyfishtë në siguracion dhe në ekonomi/financë. Studimet ne jurisprudencë ai I kreu në “University of Baltimore”.

 

Gjatë periudhës shkollore në universitet për jurisprudencë, avokati Shehu punoi për 1 vit eksperiencë në zyrën e prokurorit të shtetit për qytetin Baltimore. Zoti Shehu u zgjodh që të merrte pjesë në shoqatën prestigjoze amerikane në grupin e avokatëve për studentët e drejtesisë. Ai punoi si avokat student për zyrën e avokatëve publik të mbrojtjes, për zonën e qytetit të Baltimore, ku zoti Shehu mbrojti në mënyrë të vendosur dhe me sukses klientët me çështjë penale/kriminale. Referenc për të përfaqësuar klientë me çështjë ligjore civile, në vend të çështjeve kriminale, ndikoi në vendimin që avokati Shehu të hapi zyrën e tij në East Hartford,CT.

 

Avokati Shehu është elokuent në zotërimin e gjuhës shqipe dhe të anglishtes.

Connecticut Attorney